P1160195_web.jpg

About Den Dekker Design en Vormgeving

Den Dekker Design en Vormgeving is gevestigd in Maarheeze en opgericht door Marije den Dekker, Master of Science (MSc) in de interieurarchitectuur, en tevens Bachelor of Fine Art in Education (BFA Ed).
Met een frisse en open blik begeeft zij zich met haar bedrijf in en rond de wereld van interieurarchitectuur, design en vormgeving - en eveneens van beeldende vorming en onderwijs.


Het creatieve ontwerpproces wordt gezien als een voortdurende en inspirerende reis, waarbij niet geschroomd wordt om nieuwe, niet eerder ontdekte paden te onderzoeken en bewandelen. Er wordt gespeeld met de bestaande ontwerpregels om deze op de meest geschikte manier toe te kunnen passen in een specifieke situatie en context.

Den Dekker Design en Vormgeving - Playing with Design.

 

Het werkterrein van Den Dekker Design en Vormgeving is niet gelimiteerd tot één belangstellingsgebied en omvat de volgende categorieën:

 • wonen
 • retail (incl. visual merchandising), horeca en office
 • meubel-, object- en productdesign
 • scenografie en tijdelijk ontwerp (beursstands, tentoonstellingen, theaterdecors e.d.)
 • visualisaties (2D, 3D)
 • onderwijs en beeldende vorming

Kortom: zowel betreffende uw particuliere ruimte, alsook met betrekking tot uw bedrijfs- of publieke ruimte kunt u met uw ontwerpgerelateerde en creatieve vraagstukken bij Den Dekker Design en Vormgeving terecht.
 
En mocht u bijvoorbeeld als interieur-, bouw- of ontwerpbedrijf versterking nodig hebben bij het opzetten van ontwerpconcepten of bij het volledig creëren van tekeningen, presentaties, ontwerpen en/of visualisaties voor uw eigen projecten, dan kan Den Dekker Design en Vormgeving uw bedrijf daarin op freelancebasis bijstaan.
 
Den Dekker Design en Vormgeving:

 • beheerst en biedt zowel alle losse onderdelen alsook het totale proces van uw interieurproject: van advies op maat of enkel een conceptuele uitwerking, langs het volledige ontwerpproces - en wanneer nodig – via de technische uitwerking, tot aan de begeleiding van de realisatie tot en met de oplevering.
  Bovendien kan Den Dekker Design en Vormgeving aansluitend bij bijvoorbeeld een winkel- of restaurantontwerp, ook een passende en geïntegreerde huisstijl (met logo, brochures e.d.) voor u creëren. Zo ontstaan krachtige beelden en een heldere taal die perfect in lijn zijn met uw onderneming en de ontworpen ruimte.
 • zorgt ervoor dat uw wensen, identiteit en stijl altijd centraal staan: de dialoog en een nauwe samenwerking zijn belangrijk om tot een passend concept en een persoonlijk ontwerp met unieke kenmerken te komen. De ontworpen omgeving is op deze manier een juiste weergave van uw identiteit; of betreffende de zakelijke markt: van de identiteit van uw onderneming.
 • hanteert een gestructureerde werkwijze, waarbij het ontwerp altijd via een duidelijke visuele en verbeeldende beleving wordt gepresenteerd. Afhankelijk van de ontwerpfase waarin het project zich bevindt en het soort project gebeurt deze presentatie aan de hand van inrichtingsplannen, visualisaties (3D gerenderde beelden en sfeerbeelden), aanzichten en doorsneden, lichtplannen, kleur- en materiaalkeuzes en/of maquettes of schaalmodellen.
 • hecht vanzelfsprekend grote waarde aan kwaliteit, detail en samenhang.